Начало / Новини / Електронен пазар "Градинарiа"
;

Електронен пазар "Градинарiа"

24.11.2017
  24.11.2017     Администратор     940 Разглеждания

На пресконференцията, организирана от Национален съюз на градинарите в България (НСГБ) на 24 ноември 2017 г. в хотел “EXPO” – гр. София с наше участие беше представена визията на група неправителствени организации в сектор "Земеделие" относно Общата селскостопанска политика след 2020 г.

След пресконференцията бяха представени резултатите от 2-годишната работа на електронната платформа „Градинария“.

„Градинария“ осигурява възможност на производителите на свежи плодове и зеленчуци в България, които желаят да предложат за продажба продукцията си, без дори да напускат градината. Търговците пък могат да направят своя избор онлайн и да поръчат желаните количества от работното си място в супермаркет, хотел, ресторант или преработвателно предприятие.

Продавач и купувач на едро могат да се срещнат по най-бързия начин – във виртуалното пространство, и да осигуряват за крайния потребител пресни плодове и зеленчуци. Ще бъде достатъчно само да разполагат с ваучери или абонамент за достъп до системата.

В сайта работят отделни секции за публикуване на оферти за биологични продукти, за земеделска техника и за консултантски услуги в областта на земеделието.

Електронният пазар „Градинария” става възможен благодарение на проект „Модерна търговия”, който се изпълнява от Националния съюз на градинарите в България (НСГБ) с подкрепата на Фондация „Америка за България”.

Ограниченият пазар за свежите български плодове и зеленчуци и на късите вериги за доставка, наличието на голям брой посредници в процеса на реализация, получаването от производителите на плодове и зеленчуци на цена, несъответстваща на вложения труд и качеството на произведената от тях продукция – това са само част от проблемите, чието решение продължава да търси проектът за сектор плодове и зеленчуци.

Научете повече за възможностите на платформата на адрес: 

http://www.gradinaria-bg.com/bg


Галерия към новината

Месечен хладилен бюлетин:

Ще получавате новини свързани с новости в хладилната техника, начини на съхранение и др.

  За контакти
  Офисна част, производство хладилни агрегати:

гр. Пловдив 4027
ул."Ген. Кутузов" №2

Тел : +359 885 145303;

032 940 475

Факс : 032 518 127
Е-майл : frigo@abv.bg
Skype : ivaylo1783
Youtube

хладилни камери хладилна камера хладилна стая хладилна врата хладилни врати плъзгаща врата отваряема врата въртяща врата хладилен агрегат хладилни агрегати хладилно оборудване хладилно съхранение шокова камера шокови камери плодохранилище хладилен форум съхранение на плодове зеленчукохранилище cold storage cold room cold chamber food storage meat storage food storage food freezing