Начало / Блог / Изисквания и HACCP
;

Изисквания за издаване на документи за правоспособност на хладилните технициКолеги, в прикачения файл можете да откриетe Регламент 517/2014, заменящ 842/2006 г

Още информация тук: http://bbcmb.org/#reglament-517-2014-zakonodatelstvo.html


HACCP. Закон за хранитеhttps://myhaccp.localfood.bg/nachalo

Моят HACCP е безплатен уеб базиран инструмент, който ще ви преведе през процеса на разработване на система за управление на безопасността на храните, на базата на анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР) и спазвайки правилата за хигиена на ЕС. 

  След попълването на документацията ще създадете своя система за управление на безопасността на храните, показвайки как вашия бизнес идентифицира и контролира всички рискове, които могат да възникнат по време на производството. В секцията Помощ ще намерите разнообразие от ресурси, които да ви помогнат с попълването и с разбирането и прилагане на НАССР принципите. 

  Moят HACCP е насочен към малки производствени обекти от хранителната промишленост в България. Това са обекти, които включват до десет човека обслужващ персонал. След регистрацията можете във всеки един момент да се върнете към създадения от вас документ и да направите допълнения/промени. Може и да виждате версията на крайния документ преди да го принтирате.

http://www.haccpbg.eu/ - какво е HACCP, Закон за храните и др.

Месечен хладилен бюлетин:

Ще получавате новини свързани с новости в хладилната техника, начини на съхранение и др.

  За контакти
  Офисна част, производство хладилни агрегати:

гр. Пловдив 4027
ул."Ген. Кутузов" №2

Тел : +359 885 145303;

032 940 475

Факс : 032 518 127
Е-майл : frigo@abv.bg
Skype : ivaylo1783
Youtube

хладилни камери хладилна камера хладилна стая хладилна врата хладилни врати плъзгаща врата отваряема врата въртяща врата хладилен агрегат хладилни агрегати хладилно оборудване хладилно съхранение шокова камера шокови камери плодохранилище хладилен форум съхранение на плодове зеленчукохранилище cold storage cold room cold chamber food storage meat storage food storage food freezing