Начало / Проектиране и планиране
;

ПРОЕКТИРАНЕ

Какво ни отличава?

Нашите инженери завършват Унивеситет по хранителни технологии. Хладилните инсталации изчисляваме със специализиран софтуер или с одобрената научна методика на УХТ. Така освен гарантирано постигане на температурата във Вашата камера целим и висока енергийна ефективност, спестявайки средствата Ви в дългосрочен план.

Като единствен официален представител за България на компресорите Frascold ние Ви предлагаме бърза реакция при доставка от един от най-надеждните производители на компресори в света.

Фирмата ни работи в тясно сътрудничество с проектанти с голям опит, включително и по проекти финансирани от Европейския съюз.
Хладилните инсталации, които изграждаме могат да бъдат съпроводени с технически проект по част „хладилна‘‘, разработен от сертифициран проектант с опит. Това е задължително условие при участие в подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства“ от мярка 4 „Инвестиции в материални активи“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

ПЛАНИРАНЕ

ИНЧ-ФРИГО ЕООД следва философията на непрекъснато усъвършенстване наричана Lean, произлизаща от производствената система на Тойота (виж Пътят на Тойота)


Ние разбираме, че Клиентът иска да получи продуктите ни навреме, с най-високо качество и на цена, която може да си позволи.


-В участък хладилни камери използваме системата "KAMISHIBAI" като производствен график.
Всеки член на екипа вижда какви са предстоящите задачи по поръчките - залепени магнити с различен цвят и е овластен да ги изпълни.
Това ни позволява да имаме отговори на въпросите кой-какво-кога постоянно и така да намаляваме времето за изпълнение на поръчките
-в участък хладилни врати планираме производството чрез елементи на "Gamification". Това ни позволява да планираме точно според капацитета си и да спазваме сроковете.

Месечен хладилен бюлетин:

Ще получавате новини свързани с новости в хладилната техника, начини на съхранение и др.

  За контакти
  Офисна част, производство хладилни агрегати:

гр. Пловдив 4027
ул."Ген. Кутузов" №2

Тел : +359 885 145303;

032 940 475

Факс : 032 518 127
Е-майл : frigo@abv.bg
Skype : ivaylo1783
Youtube

хладилни камери хладилна камера хладилна стая хладилна врата хладилни врати плъзгаща врата отваряема врата въртяща врата хладилен агрегат хладилни агрегати хладилно оборудване хладилно съхранение шокова камера шокови камери плодохранилище хладилен форум съхранение на плодове зеленчукохранилище cold storage cold room cold chamber food storage meat storage food storage food freezing