Начало / Новини / СТООС Нетуърк
;

СТООС Нетуърк

14-15 Ноември 2014
  14-15 Ноември 2014     Администратор     991 Разглеждания

   Участвахме в практически семинар по иновативен мениджмънт организиран от СТООС Нетуърк с посещение на фирми, прилагащи иновативни управленски практики.

   В първия ден участниците имаха възможността да посетят Магна Пауъртрейн Пловдив ЕООД, Шнайдер Електрик България ЕООД, ИНЧ Фриго ЕООД и  Булпрос Консултинг АД, да се докоснат до успешните им бизнес идеи и да видят на място как те са реализирани на практика!

   Радваме се, че имахме възможността да бъдем и домакин на участниците в семинара. Запознахме ги с нашият опит в прилагането на LEAN управленски практики и успяхем да ги заинтригуваме. KANBAN карти за управление на доставките, VSM, Производствен график, Табло за решаване на проблеми и Система за иновации са част от добрите практики, които използваме и за които разказахме на нашите гости.

    Благодарим на всички, които се включиха в нашата Благотворителна инициатива за подпомагане на домове за сираци чрез Нациоанлен Фонд "Св.Никола" , както и на тези,

които ни оставиха своето предложение за подобрение.

  Вторият ден премина в разбор на видяното, като участниците имаха възможността да вникнат в същността на различните иновативни практики и модели на организация на управление.


Галерия към новината

Месечен хладилен бюлетин:

Ще получавате новини свързани с новости в хладилната техника, начини на съхранение и др.

  За контакти
  Офисна част, производство хладилни агрегати:

гр. Пловдив 4027
ул."Ген. Кутузов" №2

Тел : +359 885 145303;

032 940 475

Факс : 032 518 127
Е-майл : frigo@abv.bg
Skype : ivaylo1783
Youtube

хладилни камери хладилна камера хладилна стая хладилна врата хладилни врати плъзгаща врата отваряема врата въртяща врата хладилен агрегат хладилни агрегати хладилно оборудване хладилно съхранение шокова камера шокови камери плодохранилище хладилен форум съхранение на плодове зеленчукохранилище cold storage cold room cold chamber food storage meat storage food storage food freezing