Начало / Новини / Презентирахме Bio Turbo на Интелифреш
;

Презентирахме Bio Turbo на Интелифреш

16.01.2018 г.
  16.01.2018 г.     Администратор     1170 Разглеждания

Взехме участие с презентация на Bio Turbo пред повече от 120 земеделски производители.

InteliFresh - първият професионален международен форум, посветен на производството и реализацията на български плодове и зеленчуци, организиран от ИнтелиАгро, откри селскостопанския  календар за 2018 година на 16 януари в Стара Загора. Огромният интерес от страна на производителите в бранша е показателен за стремежа им да обръщат все по-голямо внимание на пазара и пътя до потребителя. Приятно впечатление направи, че поне за няколко часа разговорът как да бъдем по-находчиви, по-ефективни, по-иновативни и в крайна сметка - по-конкурентни, напълно измести държавата и субсидиите от дневния ред на стопаните. Активното участие на търговските вериги пък доказа, че те в не по-малка степен се нуждаят от добри български доставчици. Интерес към развиващия се потенциал в сектора пък бе заявен и от чуждестранни търговци. Именно сближаване на позициите между производство и дистрибуция и създаване на трайни контакти по цялата верига на доставките бе основната цел на InteliFresh.

Участниците

Близо 200 гости – представители на земеделския сектор, на почти всички търговски вериги, представени в страната, на няколко големи международни търговци, както и на доставчици, чиито продукти и услуги подпомагат успешния бизнес, взеха участие в мащабното събитие. То беше подкрепено и от активните браншови организации от сектор Плодове и зеленчуци у нас – Съюзът на дунавските овощари, Българска асоциация Биопродукти и Българска асоциация на производителите на оранжерийна продукция. Бяха представени дванадесет презентации в три тематични панела, участниците имаха възможност за неформални срещи и B2B разговори с партньорите на InteliFresh.

Повече информация за събитието:

http://inteliagro.bg/article/239/InteliFresh-2018-s-pogled-kym-vyzmozhnostite-i-iziskwaniqta-na-pazara
Галерия към новината

Месечен хладилен бюлетин:

Ще получавате новини свързани с новости в хладилната техника, начини на съхранение и др.

  За контакти
  Офисна част, производство хладилни агрегати:

гр. Пловдив 4027
ул."Ген. Кутузов" №2

Тел : +359 885 145303;

032 940 475

Факс : 032 518 127
Е-майл : frigo@abv.bg
Skype : ivaylo1783
Youtube

хладилни камери хладилна камера хладилна стая хладилна врата хладилни врати плъзгаща врата отваряема врата въртяща врата хладилен агрегат хладилни агрегати хладилно оборудване хладилно съхранение шокова камера шокови камери плодохранилище хладилен форум съхранение на плодове зеленчукохранилище cold storage cold room cold chamber food storage meat storage food storage food freezing