Начало / Новини / Уебинар на тема: "Как да удължим срока за съхранение на плодове и зеленчуци"
;

Уебинар на тема: "Как да удължим срока за съхранение на плодове и зеленчуци"

27.05.2020 г.
  27.05.2020 г.     Администратор     2034 Разглеждания

 Времето от беритбата до поставянето в хладилното съоръжение може да е критично за срока на съхранение на някои плодове. Например, качеството на неохладено трапезно грозде се влошава за един час при 32 ° C, колкото за ден при 4 ° C или седмица при 0 °C. От какво зависи да имаме свежа продукция достатъчно дълго време?


Целта на този уебинар е да споделим добрите практики и ефикасните методи за удължаване на периода на съхранение. Ще разкажем за най-новите технологии и начините им на използване в България и по света.

Въпросите, които ще обхванем са:
- кои фактори влияят на качеството на продукцията;
- как да удължим свежестта в наличната ни хладилна камера;
- как да съхраняваме различни продукти в една хладилна камера;
- кои са най-честите грешки, които се допускат при експлоатация на хладилни съоръжения;

Регистрация:
https://forms.gle/inBXLK7tahxsDinG9

Лектори:
доц. д-р Христо Николов - Преподавателска дейност в УХТ – 33 години , като извежда лекционни курсове и упражнения за образователно-квалификационните степени “бакалавър” и “магистър” по учебни дисциплини в областта на хладилната техника и технология.
Автор e на 32 публикации, 3 учебника и 3 ръководства за хладилна техника и технология и над 60 практически разработки при проектиране на промишлени хладилници и хладилни инсталации за хранителната промишленост.

инж. Николай Чалъков - ИНЧ-ФРИГО ЕООД. Завършил Топлотехника, Хладилна и климатична техника и Индустриален мениджмънт в УХТ. С 15 годишен опит в изграждането на хладилни камери и инсталации. Златен медал на Есенен технически панаир Пловдив 2011. Член на изпитна комисия на специалност "Топлотехника" в УХТ.

Oчакваме ви на 27 май от 18:00 часа за една интерактивна презентация, след която ще може да задавате въпроси по темата в реално време!


Галерия към новината

Месечен хладилен бюлетин:

Ще получавате новини свързани с новости в хладилната техника, начини на съхранение и др.

  За контакти
  Офисна част, производство хладилни агрегати:

гр. Пловдив 4027
ул."Ген. Кутузов" №2

Тел : +359 885 145303;

032 940 475

Факс : 032 518 127
Е-майл : frigo@abv.bg
Skype : ivaylo1783
Youtube

хладилни камери хладилна камера хладилна стая хладилна врата хладилни врати плъзгаща врата отваряема врата въртяща врата хладилен агрегат хладилни агрегати хладилно оборудване хладилно съхранение шокова камера шокови камери плодохранилище хладилен форум съхранение на плодове зеленчукохранилище cold storage cold room cold chamber food storage meat storage food storage food freezing